За първи път в танцувалното  шоу няма изгонена двойка. Случи

...
За първи път в танцувалното  шоу няма изгонена двойка. Случи
Коментари Харесай

Зрителите заподозряха в голяма измама журито в „Денсинс старс”

За първи път в танцувалното  шоу няма изгонена двойка. Случи се нощес когато заплашен бе да отпадне Емрах Стораро. Който не се показва на равнище в надпреварата по танци.

В края на вечерта след оспорваната борба и гласуването на феновете съдийския екип разгласи, че са решили всичките участници да продължат. А странното им решение бе запечатано в златен плик и сложено на видно място.

Илиана Раева, една от най-върлите защитнички на сина на Стораро разгласи, че звездите ще си запазят точките от снощното гласоподаване и ще бъдат добавени към новите им идващия вторник.

Само, че феновете заподозряха журито в нагласен епизод. И то единствено поради фолкаджията който до този миг не съумя да се впише като ловък танцьор в „ Денсинг старс ” и непрестанно имаше проблеми на паркета.

А ето и с какви  пиперливи мнения  реагираха почитателите на предаването: ”Е, измислихте по какъв начин да ни набутате дребния Стораро да го поносим още една седмица! ”, „ Как единствено ни го пробутвате, трансферирате точките, а той може да се търкаля по дансинга и най-после ще го провъзгласят за победител! ”, „ Баща му платил на махалата да гласоподават за него, единствено и единствено да го извади от кръчмите и да го събере с по-интелигентни хора! ”, пишат обезверените фенове на шоуто.

Автор:Petel.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР